whisky van Terschelling, saint Brandarius 700ml

Mooie import van Islay en afgemaakt op Terschelling.

De Isle of Schylge v.o.f. groeit! Dit komt met name door hun “The Original” whisky onder het Terschellinger merk Saint Brandarius. Een prachtige peated whisky die lokaal gebotteld wordt uit div. vaten. De original wordt gebotteld uit ex-bourbon vaten die daar als geschikt voor worden gevonden, sommige vaten worden gereserveerd voor de gelimiteerde specials en soms worden er bottelingen gedaan onder het type “Select” hiervoor wordt een selectie gebruikt uit het Isle of Schylge warehouse op West-Terschelling altijd op het alcohol percentage 48%. Kortom er gebeurt genoeg bij deze jongens! Houd ze in de gaten!

Saint Brandarius Original is verkrijgbaar in 5cl, 20cl, 70cl en zelfs 450cl op aanvraag! De specials zijn meestal in 50cl en 70cl verkrijgbaar en zo op vanwege de drinkbaarheid van deze whisky, voor de liefhebber is het een prachtige aanwinst voor de beginnende whisky drinker is het een interessante kennismaking!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.